Η διάσημη ευελιξία μας 6 σε 1 είναι πολύ εμφανής σε αυτήν την εύκολη συνταγή Cherry Cheesecake. Κάνουμε αυτό το επιδόρπιο απλό, γεμίζοντας ένα προγεμισμένο φύλλο κρούστας με σπιτικό κεράσι cheesecake και δένοντάς τα όλα μαζί με την υπογραφή μας, το άρωμα από φυσικό ξύλο.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. Κεράσια κομπόστα
1/4 φλιτζάνι συν 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας ξύσμα πορτοκαλιού
1/2 κουταλιά της σούπας ξύσμα λεμονιού
1 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο
1 κουταλάκι του γλυκού άμυλο αραβοσίτου
1 πρέζα αλάτι
30γρ. τυρί κρέμα, μαλακό
1 αυγό
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
1/4 φλιτζάνι ζάχαρη
1 φύλλο κρούστας
παγωτό βανίλια, για σερβίρισμα
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Όταν είστε έτοιμοι να μαγειρέψετε, ρυθμίστε τη θερμοκρασία Traeger σε 175 °C και προθερμάνετε, κλείστε το καπάκι για 15 λεπτά.
Σε ένα μεσαίο μπολ, αναμίξτε τα κεράσια, 1/4 φλιτζάνι ζάχαρη, άμυλο αραβοσίτου, κόλιανδρο, αλάτι, πορτοκάλι και ξύσμα λεμονιού.
Σε ξεχωριστό μπολ, κτυπήστε μαζί το τυρί κρέμα, βανίλια, ζάχαρη και αυγό.
Τοποθετήστε το φύλλο κρούστας σε ένα δίσκο και τεντώστε με έναν πλάστη μέχρι να πάρει στρογγυλό σχήμα
Απλώστε το τυρί κρέμας στο κέντρο του φύλλου κρούστας αφήνοντας περιθώριο 2,5 εκ. γύρω από τις άκρες. Στρώστε το μείγμα με τα κεράσια πάνω από το τυρί κρέμα.
Διπλώστε τα άκρα άπο το φύλλο κρούστας σε μικρά τμήματα πάνω από την γέμιση. Πασπαλίστε με λίγη κρυσταλλική ζάχαρη.
Τοποθετήστε το ταψί απευθείας στη σχάρα και ψήστε για 15 έως 20 λεπτά έως ότου η κρούστα γίνει χρυσή και το γέμισμα του τυριού, καστανό.
Σερβίρετε ζεστό με παγωτό.
Απολαύστε!
Οι χρόνοι ψησίματος μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον και άλλους αστάθμητους παράγοντες.
Αποκτήστε πρόσβαση σε αυτήν αλλά και σε πολλές άλλες συνταγές στην επίσημη εφαρμογή της TRAEGER.
Created by Traeger
Comments