top of page
header-image.jpg

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ INFUENCER BATTLE'21 ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ TO EURO '20

Καθώς το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα γιορτάζεται σε όλη την Ευρώπη, η Traeger θα επικεντρωθεί στην διασκέδαση που προηγείται, στη μέση και μετά τους αγώνες.

Τη διασκέδαση του Traegering!

Εξάλλου δεν υπάρχει καλός αγώνας χωρίς υπέροχο φαγητό. Δεν υπάρχει καλός αγώνας χωρίς κρύα μπύρα, οικογενειακή διασκέδαση και ατμόσφαιρα γιορτής για την εθνικής ομάδα.

Αυτό είναι επίσης η έννοια του Traegerhood, οπότε πώς μπορείτε να συγχωνεύσετε αυτά τα δύο;

Δημιουργείτε μια παράλληλη μάχη γύρω από τη Traeger Pellet Grill.

Όλα θα συμβούν στα κοινωνικά δίκτυα και ανυπομονούμε να ξεκινήσει η διασκέδαση!

online content-icon.png

Μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με εβδομάδα, θα προσθέτουμε διασκεδαστικό και ελκυστικό περιεχόμενο στα κοινωνικά μας δίκτυα.

“FOOD IN 45” RECIPES-icon.png

Στο περιεχομένου που θα μοιράζουμε θα υπάρχει και μια σειρά από συνταγές που ονομάζονται "FOOD IN 45 MINUTES". Εδώ παρουσιάζουμε φαγητά που μπορούν να τοποθετηθούν στη σχάρα κατά την έναρξη του πρώτου ημιχρόνου και να είμαστε έτοιμοι για το διάλειμμα. Εύκολο, απλό, νόστιμο!

IT IS A NATIONAL MATCH-icon.png

Όταν οι ομάδες αγωνίζονται μεταξύ τους, είναι μια μάχη μεταξύ εθνών Η ομάδα που έχει τα περισσότερα "μου αρέσει" στο Instagram στο @traegergrillseurope θα προχωρήσει στον επόμενο γύρο. Ανταγωνίζονται στη δημιουργία ενός πιάτου που μπορεί να φτιαχτεί σε μόλις 45 λεπτά. Οι αγωνιζόμενες χώρες μαγνητοσκοπούν ένα βίντεο και πηγαίνουν ολοταχώς σε μια αναμέτρηση.

You can support-icon.png

Επομένως, είναι σημαντικό να υποστηρίξετε τους Έλληνες συμμετέχοντες μας, την chef Μυρσίνη Λαμπράκη @mirsinilampraki που θα διαγωνιστεί με το δικό της πιάτο εναντίον της Αγγλίας. Με την ψήφο σας η Ελλάδα πάει ολοταχώς για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο EURO’21 INFLUENCER BATTLE δίνοντας την σκυτάλη στον Αλέξανδρο Πράντζο @homo.carnivorous για να μας πάει ένα βήμα παρακάτω.....

ΣΤΙΣ 22 IOYNIOY ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΤΟ @TRAEGERGRILLSEUROPE

Η ΜΑΧΗ ΞΕΝΙΚΑΕΙ ΣΤΙΣ 5 μ.μ ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ …...

carts-icon.png
bottom-image.jpg
traeger-logo-white2.png

ΣΤΙΣ 22.06.2021 ΣΤΙΣ 5 Μ.Μ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ 

@TRAEGERGRILLSEUROPE

timberline.jpg

WELCOME TO THE HALL OF FLAME

TIMBERLINE GRILLS

 

Η πρεμιέρα μας, η Timberline επαναπροσδιορίζει ό, τι είναι δυνατό στον κόσμο της υπαίθριας μαγειρικής. Διαθέτει χαρακτηριστικά επόμενης γενιάς και κορυφαία κατασκευή για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ψησίματος.

traeger-icon2.png

ELEVATE YOUR CRAFT

IRONWOOD GRILLS

 

Εξυψώστε το μαγείρεμα σας, στο επόμενο επίπεδο με τη σχάρα Ironwood. Φορτωμένο με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά, είναι κατασκευασμένο για να προσφέρει ανώτερη γεύση κάθε φορά.

traeger-icon2.png
ironwood.jpg
pro-series.jpg

WOOD-FIRED FLAVOR MADE EASY

PRO SERIES GRILLS

 

Η σειρά Pro καθιστά απλή την επίτευξη απίστευτης γεύσης με ξύλα. Η ευκολία και ο ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας Set-It & Forget-It® σας βοηθούν να δημιουργήσετε αξέχαστα γεύματα.

traeger-icon2.png

ENJOY WOOD-FIRED FLAVOR ANYWHERE

TOWN & TRAVEL GRILLS

 

Από τις ημέρες του παιχνιδιού έως τις αποδράσεις, φέρτε την γεύση με ξύλα παντού με τις φορητές μας ψησταριές. Διαθέτουν συμπαγή, φορητά σχέδια, είναι προετοιμασμένα για μπαλκόνια, πίσω πόρτες και άλλα.

traeger-icon2.png
ranger.jpg

EVERY PELLET

GRILL INCLUDES

INCREDIBLE WOOD-FIRED FLAVOR

 

Τα πέλλετ από φυσικό σκληρό ξύλο δεν τροφοδοτούν απλώς τη φωτιά, αλλά είναι το μυστικό συστατικό. Βαθμονομημένα ειδικά για να λειτουργούν με την ψησταριά Traeger, τα premium πέλλετ μας έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν τον τέλειο καπνό και την καλύτερη δυνατή γεύση.

SET-IT & FORGET-IT® CONVENIENCE

 

Απλώς επιλέξτε τη θερμοκρασία στην οποία θέλετε να μαγειρέψετε και αφήστε το Traeger να κάνει τα υπόλοιπα. Οι ψησταριές Traeger διαθέτουν απλούς ελέγχους τύπου φούρνου που κάνουν το μαγείρεμα με ξύλα εύκολη υπόθεση.

EPIC FLAVOR, ENDLESS POSSIBILITIES

 

Με τη δυνατότητα ψησίματος, καπνίσματος και μπάρμπεκιου όλα σε ένα γκριλ, δεν υπάρχει όριο σε αυτό που μπορείτε να μαγειρέψετε. Από low and slow καπνιστό στήθος έως ψητή  πράσσοπιτα, οι ψησταριές Traeger μπορούν πραγματικά να τα κάνουν όλα.

bottom of page