Εύκολος οδηγός για να διαλέξετε το ιδανικό πέλλετ για οτιδήποτε ψήνετε στην Traeger σας

Ενημερώθηκε: 7 Νοε 2018


Συμβουλές μαγειρικής για να ψήσετε το χοιρινό σας

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΕΛΛΕΤ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΗΝ TRAEGER ΣΑΣ.

Για όλους αυτούς που ψάχνουν να κατακτήσουν αυτή την κρυφή γεύση καπνού που θα απογειώσει τις συνταγές τους, ας συζητήσουμε γιατί διαλέγουμε συγκεκριμένα πέλλετ για συγκεκριμένα φαγητά.


ΣΗΜΥΔΑ : Αυτά τα πέλλετ είναι τα πιο πολύπλευρα λόγω της ήπιας γεύσης τους και αρώματος. Το ξύλο σημύδας προσφέρει μεγάλη ποσότητα καπνού, χωρίς όμως να γίνεται αφόρητη, ακόμα και στις πιο ευαίσθητες γεύσεις, όπως είναι το κοτόπουλο, το ψάρι ή τα ψητά.


ΜΗΛΙΑ : Συχνότερα χρησιμοποιείται με πουλερικά και χοιρινό, τα πέλλετ από μηλιά προσφέρουν μια ελαφριά φρουτώδη γεύση, η οποία βοηθάει στην ενίσχυση των κρεατικών με ήπια γεύση. Τα πέλλετ μηλιάς απογειώνουν την Smoke Roasted Apple Pie σε νέο επίπεδο τελειότητας. Σκεφτείτε το, μηλόπιτα καπνιστή με ξύλο μηλιάς; Απίστευτο. ΨΩΝΙΣΤΕ ΠΕΛΛΕΤ ΜΗΛΙΑΣ.


ΚΕΡΑΣΙΑ : Ένα από τα πιο γεμάτα γεύση πέλλετ, το ξύλο κερασιάς προσφέρεται στις περιπτώσεις που θέλουμε να προσθέσουμε μια ήπια γλυκιά γεύση καπνού. Με την μαρινάδα και την καπνιστή γεύση κερασιάς, τα γευστικά αυτά παϊδάκια δεν χρειάζονται καμία σάλτσα για να είναι εξαιρετικά γευστικά. ΨΩΝΙΣΤΕ ΠΕΛΛΕΤ ΚΕΡΑΣΙΑΣ.