top of page

Εύκολος οδηγός για να διαλέξετε το ιδανικό πέλλετ για οτιδήποτε ψήνετε στην Traeger σας

Έγινε ενημέρωση: 7 Νοε 2018


Συμβουλές μαγειρικής για να ψήσετε το χοιρινό σας

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΕΛΛΕΤ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΗΝ TRAEGER ΣΑΣ.

Για όλους αυτούς που ψάχνουν να κατακτήσουν αυτή την κρυφή γεύση καπνού που θα απογειώσει τις συνταγές τους, ας συζητήσουμε γιατί διαλέγουμε συγκεκριμένα πέλλετ για συγκεκριμένα φαγητά.


ΣΗΜΥΔΑ : Αυτά τα πέλλετ είναι τα πιο πολύπλευρα λόγω της ήπιας γεύσης τους και αρώματος. Το ξύλο σημύδας προσφέρει μεγάλη ποσότητα καπνού, χωρίς όμως να γίνεται αφόρητη, ακόμα και στις πιο ευαίσθητες γεύσεις, όπως είναι το κοτόπουλο, το ψάρι ή τα ψητά.


ΜΗΛΙΑ : Συχνότερα χρησιμοποιείται με πουλερικά και χοιρινό, τα πέλλετ από μηλιά προσφέρουν μια ελαφριά φρουτώδη γεύση, η οποία βοηθάει στην ενίσχυση των κρεατικών με ήπια γεύση. Τα πέλλετ μηλιάς απογειώνουν την Smoke Roasted Apple Pie σε νέο επίπεδο τελειότητας. Σκεφτείτε το, μηλόπιτα καπνιστή με ξύλο μηλιάς; Απίστευτο. ΨΩΝΙΣΤΕ ΠΕΛΛΕΤ ΜΗΛΙΑΣ.


ΚΕΡΑΣΙΑ : Ένα από τα πιο γεμάτα γεύση πέλλετ, το ξύλο κερασιάς προσφέρεται στις περιπτώσεις που θέλουμε να προσθέσουμε μια ήπια γλυκιά γεύση καπνού. Με την μαρινάδα και την καπνιστή γεύση κερασιάς, τα γευστικά αυτά παϊδάκια δεν χρειάζονται καμία σάλτσα για να είναι εξαιρετικά γευστικά. ΨΩΝΙΣΤΕ ΠΕΛΛΕΤ ΚΕΡΑΣΙΑΣ.


ΑΓΡΙΟΚΑΡΥΔΙΑ : Πιθανότατα το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο πέλλετ στο μπάρμπεκιου, τα πέλλετ αγριοκαρυδιάς απελευθερώνουν μια δυνατή γεύση και συμπληρώνουν τα περισσότερα κρέατα. Αρκετοί βρίσκουν την αγριοκαρυδιά αρκετά δυνατή και προτιμούν να την ανακατεύουν με πιο ήπια πέλλετ όπως δρυς ή μηλιά.


ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ : Ήπια, με μια ιδέα γλυκύτητας, τα πέλλετ από σφένδαμο είναι τέλεια για χοιρινό και ειδικά για γαλοπούλα. Χρησιμοποιείστε πέλλετ από σφένδαμο για να καπνίσετε την εορταστική Γαλοπούλα και η οικογένεια σας θα σας ζητάει να μαγειρεύετε κάθε χρόνο.


ΜΙΜΟΖΑ : Αγαπημένα στα μπάρμπεκιου στο Τέξας, τα πέλλετ μιμόζας προσδίδουν στο κρέας σας μια έντονη γεύση καπνού. Αυτή η έξοχη γεύση είναι υπέροχη για συνταγές που ζητάνε το κάτι παραπάνω. ΨΩΝΙΣΤΕ ΠΕΛΛΕΤ ΜΙΜΟΖΑΣ.


ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ : Η βελανιδιά είναι μια υπέροχη μέση λύση αναφορικά με πόσο έντονο θέλουμε το κάπνισμα μας. Λίγο δυνατότερη από την κερασιά ή την μηλιά και λίγο πιο ήπια από την αγριοκαρυδιά. Η βελανιδιά είναι υπέροχη για να την χρησιμοποιήσετε με ψάρι και λαχανικά ή και τα δύο ταυτόχρονα. ΨΩΝΙΣΤΕ ΠΕΛΛΕΤ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ.


ΠΕΚΑΝ : Γευστικότατα καρυδοειδή και επιπλέον λίγο καυτερά, τα πέλλετ από πεκάν είναι υπέροχα για μοσχάρι, χοιρινό ή πουλερικά. Προσθέτουν επίσης ένταση σε ψημένα φαγητά. ΨΩΝΙΣΤΕ ΠΕΛΛΕΤ ΠΕΚΑΝ.

Created by Traeger



Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page