Πως να κάνετε το καλύτερο καπνιστό μοσχαρίσιο στήθος


Συμβουλές μαγειρικής για να ψήσετε το χοιρινό σας

Είναι το καλύτερο καπνιστό μοσχάρι που έχετε γευτεί. Καλυμμένο με τα μπαχαρικά της Traeger Prime Rib Rub και τη σάλτσα Texas Spicy & Apricot Combo, αυτό το κρέας από στήθος θα σας καταπλήξει. Ξεκινήστε το κάπνισμα με τον παρακάτω οδηγό μας.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΣΧΑΡΙ

ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΤΗΣ TRAEGER PRIME RIB RUB

ΣΑΛΤΣΑ ΤΗΣ TRAEGER TEXAS SPICY

ΣΑΛΤΣΑ ΤΗΣ TRAEGER APRICOT


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΕΓΧΥΣΗΣ

1 - ½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΖΩΜΟ ΒΟΔΙΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΝΑΤΡΙΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

¼ ΦΛΙΤΖΑΝΙΟΥ ΕΓΧΥΜΑ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ BBQ