Πώς να ψήσετε την καλύτερη μπριζόλα Tomahawk

Ενημερώθηκε: 28 Μαι 2019


Συμβουλές μαγειρικής για να ψήσετε το χοιρινό σας

Υπάρχουν λίγες μπριζόλες που είναι μεγαλύτερες ή καλύτερες από ένα Tomahawk ribeye. Αυτό το κομμάτι κρέατος είναι γεμάτο γεύση και το μέλος της επαγγελματικής ομάδας της Traeger Matt Pittman ξέρει πώς να το κάνει ακόμα καλύτερο. Διδάσκει τα μυστικά της μπριζόλας σε μαθήματα μπάρμπεκιου και έχει μοιραστεί μερικές από τις συμβουλές και τα κόλπα του σε αυτό τον οδηγό. Κάντε το δείπνο σας επικό με το τέλειο αντίστροφα ψημένο Tomahawk.


ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ

Δεν ανατρέφονται όλα τα βοοειδή με τον ίδιο τρόπο. Αγοράζοντας μια υψηλότερη ποιότητας μπριζόλα θα κάνει όλη τη διαφορά, όσον αφορά τη γεύση. Ενώ μερικές μπριζόλες μπορεί να είναι φθηνότερες, δεν γνωρίζετε πάντα αν τα βοοειδή έχουν μεγαλώσει με ορμόνες ή αντιβιοτικά, γι' αυτό είναι σημαντικό να προμηθεύεστε το βόειο κρέας από κάπου που εμπιστεύεστε.


Συμβουλή από τον Matt: Υπάρχει μεγάλη διαφορά στη γεύση όταν πρόκειται για βοοειδή που τρέφονταν μ