Συμβουλές της Traeger - Πως να ψήσετε την τέλεια μπριζόλα

Ενημερώθηκε: 6 Νοε 2018


Συμβουλές μαγειρικής για να ψήσετε το χοιρινό σας

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ TRAEGER ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ

Μια μπριζόλα από την Traeger, όταν ψηθεί σωστά, γευστικά θα διαλύσει κάθε άλλη μπριζόλα εκεί έξω. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για την πιο γευστική μπριζόλα της ζωής σας.


ΣΥΜΒΟΥΛΗ Νο 1 : ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΑΣ. Όταν ψήνουμε μια μπριζόλα, το φρέσκο κρέας είναι η μέγιστη προτεραιότητα. Αγοράστε το κρέας σας νωρίτερα την ίδια μέρα που σχεδιάζετε να το ψήσετε.


ΣΥΜΒΟΥΛΗ Νο 2 : Ψάξτε για κρέας με διάστικτο λίπος. Αυτά τα λεπτά κύματα λίπους θα διαλυθούν με τη θερμότητα της ψησταριάς και θα μουσκέψουν το κρέας εσωτερικά καθώς ψήνεται.


ΣΥΜΒΟΥΛΗ Νο 3 : ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. Πριν το ψήσιμο, αφήστε τις μπριζόλες σας για 4-6 ώρες να φτάσουν σε θερμοκρασία δωματίου. Ξεκινώντας το ψήσιμο του κρέατος από ελαφρά πιο υψηλή θερμοκρασία σημαίνει ακόμα πιο ομοιόμορφο ψήσιμο.


ΣΥΜΒΟΥΛΗ Νο 4 : ΚΑΡΥΚΕΥΜΑ. Το πώς καρυκεύετε το κρέας κάνει την διαφορά. Είτε χρησιμοποιείται κάποιο μείγμα μπαχαρικών, όπως το Traeger’s Beef Shake, ή απλά αλάτι και πιπέρι, το κλειδί είναι στην εφαρμογή. Απλώστε ελ