Τύποι κρέατος: Οδηγός ψησίματος

Ενημερώθηκε: 6 Νοε 2018


Συμβουλές μαγειρικής για να ψήσετε το χοιρινό σας

ΜΙΑ ΒΙΒΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ.

Είμαστε εδώ για να σας διδάξουμε πώς να κόψετε το μοσχάρι και να το ψήσετε σαν επαγγελματίας. Δημιουργήσαμε έναν οδηγό, μια βίβλο, για όλα τα είδη μοσχαρίσιου κρέατος, που θα σας βοηθήσει να πετύχετε την τελειότητα κάθε φορά και να διαλέξετε το καλύτερο κρέας. Θα σας διδάξουμε στο λεπτό ότι χρειάζεται να ξέρετε για την ανατομία των διαφορετικών κομματιών κρέατος, από το skirt steak, το flank steak, το ribeye, το porterhouse, μέχρι το filet mignon και ένα καλό ole’ hanger steak. Κρατήστε κοντά σας αυτόν τον οδηγό, θα αλλάξει τον τρόπο που φτιάχνετε το μοσχαρίσιο σας κρέας.


Τελειότητα μπριζόλας μάθημα 1 : Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ψήσεις την τέλεια μπριζόλα είναι η τεχνική του αντίστροφου ψησίματος. Το ανάποδο ψήσιμο επιτρέπει να πετύχετε ένα όμορφο καψάλισμα στο εξωτερικό της μπριζόλας, ενώ διατηρείτε η τελειότητα του medium rare ψησίματος στο εσωτερικό. Δεν υπάρχει καλύτερη τεχνική. Το ανάποδο ψήσιμο επιτρέπει να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στον βαθμό ψησίματος που επιθυμείτε, αλλά και τα τέλεια εξωτερικά σημάδια καψίματος.


ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΨΗΣΙΜΟ:

1. Ρυθμίστε τη ψησταριά στο Super Smoke αν χρησιμοποιείτε ψησταριά με ενεργοποιημένο το WiFire. Καπνίστε το κομμάτι κρέατος της επιλογής σας σε θερμοκρασία 125 βαθμούς Κελσίου για διάστημα 45 λεπτών με 1 ώρα, ή μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό από σας αποτέλεσμα.

2. Αφαιρέστε τις μπριζόλες από την ψησταριά. Ρυθμίστε την θερμοκρασία της ψησταριάς στο υψηλό (High).

3. Είναι πολύ σημαντικό να μην ανοίγετε το καπάκι μέχρι η ψησταριά σας να φτάσει την θερμοκρασία του καψαλίσματος.

4. Το