Βαθμοί ψησίματος του κρέατος

Ενημερώθηκε: 6 Νοε 2018


Συμβουλές μαγειρικής για να ψήσετε το χοιρινό σας

ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΨΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΣΑΣ ΒΑΘΜΟ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ

Απολαύστε ένα ζουμερό παχύ κομμάτι κρέατος ψημένο στην ψησταριά Traeger. Είτε σας αρέσει φρέσκο κατευθείαν από τον αγρό, είτε λίγο ροζ, είτε εντελώς ξεροψημένο, είμαστε εδώ για να σας πούμε πώς να ψήσετε την τέλεια μπριζόλα, ανάλογα με τον επιθυμητό σε σας βαθμό ψησίματος.

RARE – Ελάχιστο καψάλισμα στο εξωτερικό του κρέατος. Οι άνθρωποι το ψήνουν rare απλά γιατί ντρέπονται πολύ να το φάνε εντελώς ωμό κατευθείαν από το ψυγείο μπροστά σε καλεσμένους.

Εσωτερική θερμοκρασία : 49-55 βαθμοί Κελσίου

Χρόνος ψησίματος : περίπου 2,5 λεπτά η κάθε πλευρά

Χρώμα κρέατος στο κέντρο : κόκκινο

Θερμοκρασία κρέατος στο κέντρο : δροσερό


MEDIUM RARE – Μια πραγματικά καψαλισμένη μπριζόλα. Είναι ο συνιστώμενος βαθμός ψησίματος για να γευτείτε την φυσική γεύση του κρέατος. Έτσι το τρώνε συνήθως οι γνώστες του κρέατος και οι chefs.

Εσωτερική θερμοκρασία : 55-58 βαθμοί Κελσίου