Αντίστροφο ψήσιμο μπριζόλας Rib-eye

Ενημερώθηκε: 30 Αυγ 2019


Συμβουλές μαγειρικής για να ψήσετε το χοιρινό σας

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΨΗΣΙΜΟ


Το αντίστροφο ψήσιμο είναι μια δημοφιλής τάση στο ψήσιμο σε σχάρα – συνδυάζει το καλύτερο από δύο κόσμους: απίστευτη καπνιστή γεύση και καραμελωμένη εξωτερική κρούστα.


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΨΗΣΙΜΟ; Η διαδικασία περιλαμβάνει σιγανό μαγείρεμα της μπριζόλας, ή του κόκκινου κρέατος, και μετά τελείωμα με καψάλισμα.

Για συμβουλές και κόλπα για το καψάλισμα σε μια Traeger και για να μάθετε περισσότερα για το τι συμβαίνει όταν το κρέας καψαλίζεται, διαβάστε περισσότερα εδώ.

Συχνά θα έχετε ακούσει την έκφραση ότι μια ψησταριά με πέλλετ δεν μπορεί να κάνει καψάλισμα. Δεν χρειάζεται να θυσιάσετε την γεύση του καπνιστού ξύλου για να πετύχετε τα κλασικά σημάδια της ψησταριάς – οι ψησταριές με πέλλετ σίγουρα και μπορούν να καψαλίσουν.


ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΨΗΣΙΜΟ ΣΕ ΜΙΑ TRAEGER:

  • Καρυκεύετε το κρέας σας με αλάτι και πιπέρι.

  • Εκκινήστε την Traeger σας σύμφωνα με τις οδηγίες της ψησταριάς. Ρυθμίστε την θερμοκρασία στους 125 βαθμούς Κελσίου (ή στη ρύθμιση Super Smoke αν χρησιμοποιείτε ψησταριά με ενεργοποιημένο το WiFire). Τοποθετήστε τις μπριζόλες στην ψησταριά και καπνίστε για διάστημα 45 λεπτών με 1 ώρα, ή μέχρι το επιθυμητό από σας αποτέλεσμα.

  • Αφαιρέστε τις μπριζόλες από την ψησταριά. Ρυθμίστε την θερμοκρ