Πίτσα Νέας Υόρκης με πεπερόνι

Ενημερώθηκε: 6 Νοε 2018


Συνταγή μαγειρικής Κοτόπουλο με μπύρα σε Traeger


Έχουμε μια ψημένη στα ξύλα έκδοση μιας κλασικής πίτσας της Νέας Υόρκης. Χειροποίητη ζύμη, σκεπασμένη με νοστιμότατη χειροποίητη σάλτσα ντομάτας, και με επικάλυψη τυριού, pepperoni και πασπαλισμένη με καλαμποκάλευρο.


ΥΛΙΚΑ

ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ :

4 ½ ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΨΩΜΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ.

3 TBS ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

1 ½ TBSP ΖΑΧΑΡΗ

445 ml ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ

2 TBSP ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΜΑΓΙΑ


ΣΑΛΤΣΑ ΠΙΤΣΑΣ :