top of page

Νέα Ironwood: Το Επόμενο Βήμα στην Τέχνη του Ψησίματος


Η τεχνολογία στον κόσμο του μαγειρέματος στη σχάρα φτάνει σε νέα ύψη με την εμφάνιση της νέας σειράς ψησταριών Ironwood INT. Δεν πρόκεται απλώς για μια αναβάθμιση, αλλά μια επανασχεδιασμένη εμπειρία μαγειρέματος στη σχάρα, που ενσωματώνει πρωτοποριακές τεχνολογίες για να προσφέρει ακόμη περισσότερη γεύση, ευελιξία και ευκολία στους λάτρεις του μαγειρέματος στον ανοιχτό αέρα. Ας ρίξουμε μια ματιά σε όλα τα καινοτόμα χαρακτηριστικά που καθιστούν τα μοντέλα Traeger Ironwood INT & Ironwood XL INT μια πραγματική επανάσταση στον κόσμο του BBQ.





Εξειδικευμένες Τεχνολογίες

Τα μοντέλα Ironwood INT & Ironwood XL INT διαθέτουν μια σειρά από εξειδικευμένες τεχνολογίες που αναβαθμίζουν τον τρόπο με τον οποίο μαγειρεύουμε στη σχάρα... όπως το καινοτόμο WiFIRE®. Η τεχνολογία WiFIRE® σάς επιτρέπει να ελέγχετε και να παρακολουθείτε την ψησταριά σας από οπουδήποτε μέσω του smartphone σας, προσφέροντας μια νέα διάσταση ευελιξίας και άνεσης.





Ακρίβεια Θερμοκρασίας

Η τεχνολογία Smart Combustion™ διατηρεί σταθερές θερμοκρασίες μαγειρέματος, ενώ η πλήρως μονωμένη κατασκευή διπλού τοιχώματος μειώνει τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, εξασφαλίζοντας ακριβή αποτελέσματα κάθε φορά ανεξαρτήτως της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος.





Βελτιωμένη Γεύση με Ξύλα

Επίσης διαθέτουν την τεχνολογία Traeger FreeFlow firepot και τη λειτουργία Super Smoke Mode. Η τεχνολογία Freeflow Firepot βελτιώνει την αεροδυναμική της καύσης και εξασφαλίζει ομοιόμορφη διανομή της θερμότητας, για εξαιρετικά ακριβή και ομοιογενή αποτελέσματα. Η λειτουργία Super Smoke Mode παράγει έναν πυκνό καπνό που ενισχύει τη γεύση των φαγητών σας με ξύλο, κάνοντάς τα ακόμη πιο νόστιμα.






Εύκολος Καθαρισμός

Το EZ-Clean™ Grease & Ash Keg συλλέγει τα υπολείμματα για γρήγορο και εύκολο καθαρισμό, εξασφαλίζοντας τη συνεχή λειτουργία της ψησταριάς χωρίς ταλαιπωρία.






Κάντε το όπως σας ταιριάζει

Το P. A. L Pop-And-Lock™ Accessory Rail σας επιτρέπει να τακτοποιήσετε επιπλέον ράφια, γάντζους εργαλείων, κάδους αποθήκευσης, ράφια ρολών και πολλά άλλα με τον τρόπο που ταιριάζει στο στυλ μαγειρέματος σας. Οι επιφάνειες μαγειρέματος ModiFIRE® τοποθετούνται με ασφάλεια στις σχάρες της ψησταριάς σας για να επεκτείνετε άμεσα και εύκολα τις δυνατότητες μαγειρέματος.





Με όλα αυτά τα καινοτόμα χαρακτηριστικά, η Ironwood INT & Ironwood XL INT αναδεικνύεται ως ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη του μαγειρέματος στη σχάρα, προσφέροντας υψηλή απόδοση, ευελιξία και ευκολία χρήσης, καθώς και απίστευτη γεύση και απόδοση. Με τη συνδυασμένη δύναμη της τεχνολογίας και της καινοτομίας,τα επανασχεδιασμένα μοντέλα της σειράς Ironwood ανοίγουν νέους ορίζοντες στον κόσμο του ψησίματος.


Εάν είστε λάτρης του μαγειρέματος στη σχάρα και αναζητάτε το επόμενο επίπεδο εμπειρίας, τα μοντέλα Ironwood INT & Ironwood XL INT είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Επενδύστε σε αυτό το πρωτοποριακό εργαλείο μαγειρέματος και εξερευνήστε τον κόσμο των απίστευτων γεύσεων και των εκπληκτικών συνταγών με αυτές τις πρωτοποριακές δυνατότητες. Επιτρέψτε στην Ironwood να σας οδηγήσει σε μια εμπειρία γαστρονομικής απόλαυσης που θα σας μείνει αξέχαστη!





Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page