top of page

ΣΚΑΡΟΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΟΥΖΟΥ


ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ALABAMA SAUCE
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΣΚΑΡΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΟΥΖΟΥ
BBQ Pulled pork

Ετοίμασε έναν απολαυστικό σκάρο με σάλτσα ούζου στο Ranger pellet grill όπου και να βρίσκεσαι και ανακάλυψε μια νέα διάσταση γεύσης. Το Ranger εξασφαλίζει το τέλειο ψήσιμο, ενώ η αρωματική σάλτσα ούζου προσθέτει μια μεσογειακή πινελιά. Ένα πιάτο που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σου και θα φέρει τη γεύση του καλοκαιριού στο τραπέζι!


ΥΛΙΚΑ

1 κιλό σκάρους

2 φλιτζ. τσαγιού κονκασέ ντομάτα πολτοποιημένη

10 ντοματίνια κομμένα στην μέση

2 σκελίδες σκόρδο φιλόξενες

2 κουτ.σουπ. κάπαρη

3 κουτ.σουπ. Ελαιόλαδο

Αλατι

Πιπερι μαύρο

Βασιλικός φρέσκος


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ / ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ


  • Φτιάχνετε με αλουμινόχαρτο δυο θήκες στο μέγεθος των ψαριών .

  • Σε εν μπολ ανακατεύετε την ντομάτα κονκασέ, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, την κάπαρη, το αλατι και το πιπερι . Βάζετε στην κάθε βάση 2 κουταλιές της σούπας.

  • Ακουμπάτε επάνω τα Ψαρια και επαναλαμβάνετε με δυο κουταλιές της σούπας σάλτσα από πάνω


Όταν είστε έτοιμοι να μαγειρέψετε, ρυθμίστε τη Traeger Pellet Grill ή μια ψησταριά κλειστού τύπου με καπάκι στους 180°C.


  • Τοποθετείτε τα ψάρια και ψήνετε για 45 λεπτά.

  • Γαρνίρετε τα δέκα τελευταία λεπτά με τα κομμένα ντοματίνια και μερικά φύλλα βασιλικού .



Αποκτήστε πρόσβαση σε αυτήν αλλά και σε πολλές άλλες συνταγές στην επίσημη εφαρμογή της TRAEGER.




Created by Mirsini Lampraki



Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page