Ετοίμασε έναν απολαυστικό σκάρο με σάλτσα ούζου στο Ranger pellet grill όπου και να βρίσκεσαι και ανακάλυψε μια νέα διάσταση γεύσης. Το Ranger εξασφαλίζει το τέλειο ψήσιμο, ενώ η αρωματική σάλτσα ούζου προσθέτει μια μεσογειακή πινελιά. Ένα πιάτο που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σου και θα φέρει τη γεύση του καλοκαιριού στο τραπέζι!
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό σκάρους
2 φλιτζ. τσαγιού κονκασέ ντομάτα πολτοποιημένη
10 ντοματίνια κομμένα στην μέση
2 σκελίδες σκόρδο φιλόξενες
2 κουτ.σουπ. κάπαρη
3 κουτ.σουπ. Ελαιόλαδο
Αλατι
Πιπερι μαύρο
Βασιλικός φρέσκος
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ / ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
Φτιάχνετε με αλουμινόχαρτο δυο θήκες στο μέγεθος των ψαριών .
Σε εν μπολ ανακατεύετε την ντομάτα κονκασέ, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, την κάπαρη, το αλατι και το πιπερι . Βάζετε στην κάθε βάση 2 κουταλιές της σούπας.
Ακουμπάτε επάνω τα Ψαρια και επαναλαμβάνετε με δυο κουταλιές της σούπας σάλτσα από πάνω
Όταν είστε έτοιμοι να μαγειρέψετε, ρυθμίστε τη Traeger Pellet Grill ή μια ψησταριά κλειστού τύπου με καπάκι στους 180°C.
Τοποθετείτε τα ψάρια και ψήνετε για 45 λεπτά.
Γαρνίρετε τα δέκα τελευταία λεπτά με τα κομμένα ντοματίνια και μερικά φύλλα βασιλικού .
Αποκτήστε πρόσβαση σε αυτήν αλλά και σε πολλές άλλες συνταγές στην επίσημη εφαρμογή της TRAEGER.
Created by Mirsini Lampraki
Comments