Λες και τα παϊδάκια δεν ήταν αρκετά αντρικό φαγητό, προσθέτοντας επιπλέον μπαχαρικά για βοήθημα θα ενθουσιάσετε ακόμη περισσότερο τους επισκέπτες σας. Δοκιμάστε τα στην επόμενη μάζωξη της γειτονιάς σας.
ΥΛΙΚΑ
2 ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΠΕΡΙΠΟΥ 2,7 ΚΙΛΑ, ΧΟΙΡΙΝΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ
1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ XYMO ΜΗΛΟΥ, ΜΗΛΙΤΗ Ή ΜΠΥΡΑ
1 ΜΠΟΥΚΑΛΙ (236 ml) ΣΑΛΤΣΑ BBQ ΤΗΣ TRAEGER
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Εάν ο κρεοπώλης σας δεν το έχει ήδη κάνει, αφαιρέστε το δέρμα από το πίσω μέρος στα παϊδάκια, καθώς θα εμποδίσει το κρέας να απορροφήσει τα μπαχαρικών και τον καπνό.
Πασπαλίστε τα παϊδάκια με το μίγμα μπαχαρικών από όλες τις πλευρές.
Όταν είστε έτοιμοι να μαγειρέψετε, ρυθμίστε τη Traeger σας στο Smoke, με το καπάκι ανοικτό, μέχρι να ανάψει (4-5 λεπτά). Ρυθμίστε τη θερμοκρασία στους 121 βαθμούς Κελσίου και προθερμάνετε, με κλειστό το καπάκι για 10 με 15 λεπτά.
Τοποθετείστε τα κομμάτια από τα παϊδάκια στην σχάρα της ψησταριάς, με την πλευρά των οστών προς τα κάτω. Ψήστε τα για 3 με 4 ώρες.
Μετά την πρώτη ώρα, ψεκάστε τα παϊδάκια με το χυμό του μήλου. Κάθε ώρα μετά ψεκάζετε ξανά με το χυμό μήλου.
Αφού τα ψήσετε για 3 με 4 ώρες, αλείψτε με μια βούρτσα τα παϊδάκια από όλες τις πλευρές με τη σάλτσα μπάρμπεκιου.
Βάλτε τα ξανά στη ψησταριά για 30 λεπτά με μία ώρα για να «σφίξει» η σάλτσα.
Για να σερβίρετε, κόψτε κάθε πλάκα στο μισό ή σε μεμονωμένα παϊδάκια. Βάλτε επιπλέον σάλτσα μπάρμπεκιου στο πλάι. Απολαύστε τα!
Created by Traeger
Commentaires