top of page

Baked Deep Dish Supreme Pizza




BBQ Pulled pork

Αυτή η Deep Dish Supreme Pizza είναι γεμάτη με πεπερόνι, λουκάνικο, κρεμμύδια και πιπεριές, με τυρί μοτσαρέλα, ψημένη εξ ολόκληρού σε μια κατσαρόλα από χυτοσίδηρο στη σχάρα.


ΥΛΙΚΑ


  • Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

  • Ζύμη πίτσας

  • 1/2 φλιτζάνι σάλτσα για πίτσα

  • 2 φλιτζάνια τυρί μοτσαρέλα

  • 1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκια ρίγανη

  • 1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο βασιλικό

  • Ιταλικό λουκάνικο, με ήπια γεύση

  • ½ πράσινη πιπεριά

  • 2 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι, σε κύβους

  • ½ κόκκινη πιπεριά

  • Φρέσκα μανιτάρια

  • Πεπερόνι, κομμένο σε φέτες

  • Μαύρες ελιές


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ


•Όταν είστε έτοιμοι να μαγειρέψετε, ρυθμίστε τη θερμοκρασία στη σχάρα σας, σε υψηλή θερμοκρασία και προθερμαίνετε με κλειστό το καπάκι για 15 λεπτά.


•Καλύψτε μια κατσαρόλα από χυτοσίδηρο 25 έως 30cm με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Προσθέστε τη ζύμη σας στο τηγάνι και πιέστε προς τα έξω από το κάτω μέρος και προς τα πάνω γύρω από τις πλευρές.


•Απλώστε τη σάλτσα πάνω από τη ζύμη και προσθέστε όλα τις γαρνιτούρες. Προσθέστε μοτσαρέλα και φρέσκια τριμμένη παρμεζάνα και τέλος πασπαλίστε με ρίγανη και βασιλικό.


•Ψήστε την για 25-30 λεπτά ή έως ότου κάνει κρούστα και η σάλτσα βράζει.


•Αφήστε την να ξεκουραστεί για 5-10 λεπτά πριν την τεμαχίσετε. Απολαύστε!




Οι χρόνοι ψησίματος μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον και άλλους αστάθμητους παράγοντες.


Αποκτήστε πρόσβαση σε αυτήν αλλά και σε πολλές άλλες συνταγές στην επίσημη εφαρμογή της TRAEGER.


Created by Traeger



Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page