BBQ με κρέας από στήθος στην Traeger

Ενημερώθηκε: 7 Νοε 2018


Συνταγή μαγειρικής Κοτόπουλο με μπύρα σε Traeger

Χαιρετίστε μια τολμηρή γεύση από ξύλο αγριοκαρυδιάς. Πρώτα καρυκέψαμε αυτό το στήθος με Beef Rub της Traeger, έπειτα το καπνίσαμε αργά και χαμηλά προς την τρυφερή τελειότητα.


ΥΛΙΚΑ

1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ (5,5–6,5 ΚΙΛΑ) ΚΡΕΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΣΤΗΘΟΣ

ΚΑΡΥΚΕΥΜΑ TRAEGER BEEF, ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Καρυκέψτε γενναιόδωρα το κρέας με το καρύκευμα Beef Rub. Αφού τελειώσετε με το καρύκευμα τυλίξτε το σε πλαστική μεμβράνη. Βάλτε το τυλιγμένο κρέας στο ψυγείο για 12 με 24 ώρες.

Όταν είστε έτοιμοι να ψήσετε, ξεκινήστε τη Traeger σας, σύμφωνα με τις οδηγίες της ψησταριάς. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία στους 107 βαθμούς Κελσίου και προθερμάνετε με κλειστό το καπάκι για 10 με 15 λεπτά.