top of page

BBQ με κρέας από στήθος στην Traeger

Έγινε ενημέρωση: 7 Νοε 2018


Συνταγή μαγειρικής Κοτόπουλο με μπύρα σε Traeger

Χαιρετίστε μια τολμηρή γεύση από ξύλο αγριοκαρυδιάς. Πρώτα καρυκέψαμε αυτό το στήθος με Beef Rub της Traeger, έπειτα το καπνίσαμε αργά και χαμηλά προς την τρυφερή τελειότητα.


ΥΛΙΚΑ

1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ (5,5–6,5 ΚΙΛΑ) ΚΡΕΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΣΤΗΘΟΣ

ΚΑΡΥΚΕΥΜΑ TRAEGER BEEF, ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Καρυκέψτε γενναιόδωρα το κρέας με το καρύκευμα Beef Rub. Αφού τελειώσετε με το καρύκευμα τυλίξτε το σε πλαστική μεμβράνη. Βάλτε το τυλιγμένο κρέας στο ψυγείο για 12 με 24 ώρες.

Όταν είστε έτοιμοι να ψήσετε, ξεκινήστε τη Traeger σας, σύμφωνα με τις οδηγίες της ψησταριάς. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία στους 107 βαθμούς Κελσίου και προθερμάνετε με κλειστό το καπάκι για 10 με 15 λεπτά.

Τοποθετήστε την πλευρά του κρέατος με το λίπος προς τα κάτω στη σχάρα της ψησταριάς σας και ψήστε το για 6 ώρες ή μέχρι η εσωτερική του θερμοκρασία να φτάσει στους 71 βαθμούς Κελσίου. Βγάλτε το κρέας από τη ψησταριά και τυλίξτε το σε αλουμινόχαρτο.

Βάλτε ξανά το τυλιγμένο κρέας πίσω στη ψησταριά και ψήστε το ξανά μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία του να φτάσει στους 95 βαθμούς Κελσίου, αυτό θα σας πάρει επιπλέον 3 με 4 ώρες.

Βγάλτε το από την ψησταριά και αφήστε το να ξεκουραστεί μέσα στο αλουμινόχαρτο για τουλάχιστον 30 λεπτά. Κόψτε και σερβίρετε αμέσως. Απολαύστε το!

Μπορείτε να βρείτε αυτή τη συνταγή μαζί με χιλιάδες άλλες της Traeger στην εφαρμογή της Traeger.

Μάθετε πώς να μαγειρέψετε αυτό το κομμάτι κρέατος από την αρχή μέχρι το τέλος και δείτε τον απόλυτο οδηγό μας για το πώς να καπνίζετε στήθος κρέατος.


Created by Traeger



Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page