top of page

Grilled Tomahawk Steaks




BBQ Pulled pork

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια τεράστια μπριζόλα tomahawk σε μια σχάρα Traeger. Καπνίστε αυτές τα Ribeye έως και μία ώρα ή έως ότου η εσωτερική θερμοκρασία τους φτάσει τους 49˚C. Στη συνέχεια, εκτοξεύστε τη φωτιά, ρίξτε και τις δύο πλευρές και σερβίρετε λίγη γεύση από ξύλο.


ΥΛΙΚΑ


• 2 μεγάλες μπριζόλες tomahawk

• 2 κουταλιές αλάτι kosher

• 2 κουταλιές της σούπας μαύρο πιπέρι

• 1 κουταλιά της σούπας πάπρικα

• 1/2 κουταλιά της σούπας σκόρδο σκόνη

• 1/2 κουταλιά της σούπας κρεμμύδι σε σκόνη

• 1/2 κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη

• 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα

• 1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ


• Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε όλα τα συστατικά για το τρίψιμο. Τρίψτε τις και αφήστε τις μπριζόλες στην άκρη, ενώ το Grill προθερμαίνεται.


• Όταν είστε έτοιμοι να μαγειρέψετε, ρυθμίστε τη θερμοκρασία Traeger στους 110 ° C και προθερμάνετε, κλείστε το καπάκι για 15 λεπτά. Για βέλτιστη γεύση, χρησιμοποιήστε το Super Smoke εάν είναι διαθέσιμο.


• Τοποθετήστε τις μπριζόλες απευθείας στη σχάρα και καπνίστε για 45 λεπτά έως 1 ώρα, έως ότου η εσωτερική θερμοκρασία φτάσει τους 49 ° C.


• Αφαιρέστε τις μπριζόλες από τη σχάρα και αφήστε την να ξεκουραστεί.


• Αυξήστε τη θερμοκρασία του γκριλ στους 230 ° C.


• Τοποθετήστε τις μπριζόλες απευθείας στη σχάρα σχάρας και μαγειρέψτε 7 έως 10 λεπτά ανά πλευρά ή έως ότου η εσωτερική θερμοκρασία φτάσει τους 55 ° C.


• Αφαιρέστε από τη σχάρα και αφήστε το να ξεκουραστεί 5 λεπτά πριν το σερβίρετε. Απολαύστε!


Οι χρόνοι ψησίματος μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον και άλλους αστάθμητους παράγοντες.


Αποκτήστε πρόσβαση σε αυτήν αλλά και σε πολλές άλλες συνταγές στην επίσημη εφαρμογή της TRAEGER.


Created by Traeger



Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page