Δημιουργήστε ένα εκπληκτικό burger με μπιφτέκι από το κορυφαίο βόειο κρέας Wagyu. Απλά του προσφέρουμε τη μαγεία της γεύσης από 100% φυσικό ξύλο στο Traeger Pellet Grill.
ΥΛΙΚΑ
• Περίπου 2 κιλά Snake River Farms Wagyu Ground Beef
• Λίγο αλάτι και πιπέρι
• 6 φέτες αμερικάνικο τυρί
• 6 ψωμάκια burger
• Λίγο τρυφερό μαρούλι
• 1 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
• 1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
• Όταν είστε έτοιμοι να μαγειρέψετε, ρυθμίστε τη θερμοκρασία στο Traeger στους 260℃ και προθερμάνετε, κλείστε το καπάκι για 15 λεπτά.
• Τοποθετήστε τα έξι μπιφτέκια στην σειρά και προσθέστε αλάτι και πιπέρι.
• Όταν η σχάρα είναι ζεστή, τοποθετήστε τα μπιφτέκια απευθείας στη σχάρα και μαγειρέψτε για 4 λεπτά.
• Αναποδογυρίστε τα μπιφτέκια και μαγειρέψτε για 4 λεπτά ακόμα (για ένα medium μπιφτέκι, προσαρμόστε το χρόνο μαγειρέματος στην επιθυμητή ποσότητα), προσθέτοντας στο καθένα τυρί την τελευταία στιγμή κατά το μαγείρεμα
Οι χρόνοι ψησίματος μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον και άλλους αστάθμητους παράγοντες.
Αποκτήστε πρόσβαση σε αυτήν αλλά και σε πολλές άλλες συνταγές στην επίσημη εφαρμογή της TRAEGER.
Created by Traeger
#burger #wagyuburger #beef #grilledburger #burgerrecipe #bbq #συνταγή_bbq #premiumburgerrecipe #premiumburger
Comments