Ιταλικά κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας.


Συνταγή μαγειρικής Hot & Fast Smoked  Baby Back Ribs

BBQ Pulled pork

Καπνιστά, πεντανόστιμα αλλά και γεμάτα από γεύση ξύλου, αυτά τα Ιταλικά Κεφτεδάκια από την Amanda Haas δείχνουν την ευελιξία και τις δυνατότητες των ψησταριών TRAEGER. Τα λαχταριστά αυτά κεφτεδάκια αφού ψηθούν ρίχνονται σε ένα τηγάνι μαζί με ζωμό από ντομάτες για μία γευστική πανδαισία.


ΥΛΙΚΑ

0,5 kg Μοσχαρίσιος κιμάς

0,5 kg Χοιρινός κιμάς

100gr προσούτο σε κυβάκια

1 κούπα κρουτόν

Αλάτι Kosher

2 κ.γ. μαραθόσπορους

1 κ.γ. ρίγανη