Καπνιστά Baby Back Ribs


Συνταγή μαγειρικής Hot & Fast Smoked  Baby Back Ribs

BBQ Pulled pork

Χρειάζεσαι μία γρήγορη και γευστική λύση για απολαυστικά ribs; Αυτή η συνταγή για καπνιστά χοιρινά παϊδάκια σου δίνει την λύση. Smoked baby back ribs σε συνδυασμό με το μείγμα PORK & POULTRY της TRAEGER και χυμό μήλου ψημένα πάνω σε ξύλο καπνίσματος κερασιάς για έντονη γεύση και χρώμα.


ΥΛΙΚΑ


3 ΚΑΡΕ ΧΟΙΡΙΝΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ (baby back ribs)

TRAEGER PORK & POULTRY RUB

2 ΚΟΥΠΕΣ ΧΥΜΟΣ ΜΗΛΟΥ


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Όταν είμαστε έτοιμοι, προθερμαίνουμε την TRAEGER στους 150 βαθμούς Κελσίου για 15 λεπτά με κλειστό το καπάκι.


Τραβάμε την μεμβράνη από το πίσω μέρος των ribs και αφαιρούμε ό,τι επιπλέον λίπος έχουν. Ρίχνουμε το μείγμα PORK & POULTRY της TRAEGER και στις 2 πλευρές των ribs. Το αφή