top of page

Καπνιστά Ribs

Έγινε ενημέρωση: 6 Νοε 2018



Ψήστε τα παϊδάκια σας με την συνταγή της Traeger, μια εύκολη συνταγή με εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η διαδικασία μαγειρέματος ξεκινάει με το κάπνισμα. Καπνίστε τα ribs για περίπου 4 με 5 ώρες στην ρύθμιση Super Smoke ή Smoke. Έπειτα τυλίξτε τo κομμάτι με αλουμινόχαρτο και αλείψτε το με σάλτσα BBQ. Αυτά είναι όλα όσα χρειάζεστε να κάνετε για κρέας που θα ξεκολλάει μόνο του από το κόκκαλο.


ΥΛΙΚΑ

3 ΤΜΧ ΧΟΙΡΙΝΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ (RIBS)

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ


Ξεφλουδίστε την μεμβράνη από την πίσω πλευρά από τα ribs και αφαιρέστε το περιττό λίπος. Αλείψτε τα παϊδάκια και από τις 2 πλευρές με τα μπαχαρικά Traeger για χοιρινό και πουλερικά.


Όταν είναι έτοιμα για ψήσιμο, ξεκινήστε την Traeger σας σύμφωνα με τις οδηγίες της ψησταριάς σας. Ρυθμίστε την θερμοκρασία στο Smoke (ή στο Super Smoke αν χρησιμοποιείτε ψησταριά με ενεργοποιημένο το WiFire) και προθερμάνετε με κλειστό το καπάκι για 10 λεπτά.


Τοποθετείστε τα παϊδάκια στην ψησταριά και καπνίστε τα για 4 με 5 ώρες.

Αφαιρέστε τα παϊδάκια από την ψησταριά αλείψτε με σάλτσα BBQ της Traeger και τυλίξτε τα σε αλουμινόχαρτο. Κλείστε το αλουμινόχαρτο και τοποθετείστε τα ξανά στην ψησταριά.


Αυξήστε την θερμοκρασία της ψησταριάς στους 350 βαθμούς Φαρενάιτ/175 βαθμούς Κελσίου. Όταν η ψησταριά φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία αφήστε μέσα τα τυλιγμένα στο αλουμινόχαρτο παϊδάκια και ψήστε τα για ακόμα 45 λεπτά.

Αφαιρέστε τα από την ψησταριά και αφήστε τα να ξεκουραστούν για 20 λεπτά πριν τα κόψετε. Καλή όρεξη!


Μπορείτε να βρείτε αυτή τη συνταγή μαζί με χιλιάδες άλλες της Traeger στην εφαρμογή της Traeger.

Created by Traeger



Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page