Καπνιστά Ribs

Ενημερώθηκε: 6 Νοε 2018



Ψήστε τα παϊδάκια σας με την συνταγή της Traeger, μια εύκολη συνταγή με εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η διαδικασία μαγειρέματος ξεκινάει με το κάπνισμα. Καπνίστε τα ribs για περίπου 4 με 5 ώρες στην ρύθμιση Super Smoke ή Smoke. Έπειτα τυλίξτε τo κομμάτι με αλουμινόχαρτο και αλείψτε το με σάλτσα BBQ. Αυτά είναι όλα όσα χρειάζεστε να κάνετε για κρέας που θα ξεκολλάει μόνο του από το κόκκαλο.


ΥΛΙΚΑ

3 ΤΜΧ ΧΟΙΡΙΝΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ (RIBS)

ΚΑΡΥΚΕΥΜΑ TRAEGER PORK

ΣΑΛΤΣΑ TRAEGER BBQ SAUCE

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ


Ξεφλουδίστε την μεμβράνη από την πίσω πλευρά από τα ribs και αφαιρέστε το περιττό λίπος. Αλείψτε τα παϊδάκια και από τις 2 πλευρές με τα μπαχαρικά Traeger για χοιρινό και πουλερικά.


Όταν είναι έτοιμα για ψήσιμο, ξεκινήστε την Traeger σας σύμφωνα με τις οδηγίες της ψησταριάς σας. Ρυθμίστε την θερμοκρασία στο Smoke (ή στο Super Smoke αν χρησιμοποιείτε ψησταριά με ενεργοποιημένο το WiFire) και προθερμάνετε με κλειστό το καπάκι για 10 λεπτά.


Τοποθετείστε τα παϊδάκια στην ψησταριά και καπνίστε τα για 4