Δε χρειάζεται να βγείτε έξω με τους φίλους σας για να φάτε φτερούγες κοτόπουλου, απλά ανάψτε την Traeger σας και καπνίστε τις πικάντικες σπιτικές μας φτερούγες κοτόπουλου.
ΥΛΙΚΑ
24 ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ
340 ΓΡΜ ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ
230 ΓΡΜ ΣΑΛΤΣΑ BBQ ΜΕ ΤΣΙΛΙ ΤΗΣ TRAEGER
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Πλύνετε όλα τα φτερά του κοτόπουλου και τοποθετείστε τα σε μια επανασφραγιζόμενη σακούλα.
Προσθέστε την ιταλική σάλτσα στην επανασφραγιζόμενη σακούλα με τα φτερά. Τοποθετήστε την στο ψυγείο και αφήστε το να μαριναριστεί για 6 με 12 ώρες.
Όταν είστε έτοιμοι να αρχίσετε την προετοιμασία, βγάλτε τα φτερά από την επανασφραγιζόμενη σακούλα.
Καρυκέψτε όλες τις πλευρές των φτερούγων με τα μπαχαρικά κοτόπουλου της Traeger.
Όταν είστε έτοιμοι να μαγειρέψετε, ρυθμίστε τη Traeger σας στο Smoke, με το καπάκι ανοικτό, μέχρι να ανάψει (4-5 λεπτά).
Ρυθμίστε τη θερμοκρασία στους 107 βαθμούς Κελσίου και προθερμάνετε την ψησταριά, με κλειστό το καπάκι (10-15 λεπτά).
Αφού περάσουν 15 λεπτά από το καρύκευμα, βάλτε τις φτερούγες στην Traeger σας.
Ψήστε τις φτερούγες μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία τους να φτάσει στους 71 βαθμούς Κελσίου.
Βγάλτε τις φτερούγες από την ψησταριά και βάλτε τις στην σάλτσα BBQ με τσίλι.
Ανεβάστε τη θερμοκρασία στην Traeger σας στους έως 190 βαθμούς Κέλσιου.
Μόλις η ψησταριά φτάσει στην παραπάνω θερμοκρασία, βάλτε ξανά τις φτερούγες τα πτερύγια στη Traeger και καψαλίστε τις και από τις δύο πλευρές.
Βγάλτε τις φτερούγες από το καπνιστήρι σας και αφήστε τις να ξεκουραστούν για 5 λεπτά.
Σερβίρετε τις με την αγαπημένη σας γαρνιτούρα ή σάλτσα.
Created by Traeger
Comments