Γιορτάστε τα γκολ και τους ωραίους αγώνες με αυτά τα μπούτια κοτόπουλου από την Traeger. Καπνιστά και με σάλτσα, ο Seton O'Connor από το The Dan Patrick Show ξέρει ότι αυτή η λιχουδιά μπάρμπεκιου έχει δημιουργηθεί για τις ημέρες των αγώνων.
ΥΛΙΚΑ
8 ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
60 ML ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ KANSAS CITY BBQ ΤΗΣ TRAEGER
180 ML ΣΑΛΤΣΑ BBQ ΤΗΣ TRAEGER
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Με ένα ψαλίδι κουζίνας, αφαιρέστε τη μισή άρθρωση από το άνω και το κάτω μέρος του κοτόπουλου για να ελευθερωθούν οι τένοντες και οι σύνδεσμοι.
Καρυκέψτε κάθε μπούτι και αφήστε τα να ξεκουραστούν για 20 λεπτά.
Όταν είστε έτοιμοι να μαγειρέψετε, ρυθμίστε τη Traeger σας στο Smoke, με το καπάκι ανοικτό, μέχρι να ανάψει (4-5 λεπτά). Κλείστε το καπάκι και ανεβάστε τη θερμοκρασία στους 135 βαθμούς Κελσίου.
Τοποθετήστε τα μπούτια στην σχάρα για 30 λεπτά. Γυρίστε τα και ψήστε τα για άλλα 30 λεπτά.
Αφαιρέστε τα μπούτια από τη σχάρα και τοποθετήστε τα σε ένα ταψί. Καλύψτε τα με αλουμινόχαρτο και ψήστε τα για ακόμη 45 λεπτά ή μέχρι η εσωτερική τους θερμοκρασία να φτάσει περίπου στους 88 βαθμούς Κελσίου.
Αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και ρίξτε από πάνω τους τη σάλτσα. Μαγειρέψτε για επιπλέον 15 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Βγάλτε τα από την Traeger και αφήστε τα να ξεκουραστούν για 15 λεπτά πριν τα σερβίρετε. Απολαύστε τα!
Created by Traeger
Comments