top of page

Μπούτια κοτόπουλου BBQ

Έγινε ενημέρωση: 7 Νοε 2018


Συνταγή μαγειρικής Κοτόπουλο με μπύρα σε Traeger

Γιορτάστε τα γκολ και τους ωραίους αγώνες με αυτά τα μπούτια κοτόπουλου από την Traeger. Καπνιστά και με σάλτσα, ο Seton O'Connor από το The Dan Patrick Show ξέρει ότι αυτή η λιχουδιά μπάρμπεκιου έχει δημιουργηθεί για τις ημέρες των αγώνων.


ΥΛΙΚΑ

8 ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

60 ML ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ KANSAS CITY BBQ ΤΗΣ TRAEGER

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ


Με ένα ψαλίδι κουζίνας, αφαιρέστε τη μισή άρθρωση από το άνω και το κάτω μέρος του κοτόπουλου για να ελευθερωθούν οι τένοντες και οι σύνδεσμοι.


Καρυκέψτε κάθε μπούτι και αφήστε τα να ξεκουραστούν για 20 λεπτά.


Όταν είστε έτοιμοι να μαγειρέψετε, ρυθμίστε τη Traeger σας στο Smoke, με το καπάκι ανοικτό, μέχρι να ανάψει (4-5 λεπτά). Κλείστε το καπάκι και ανεβάστε τη θερμοκρασία στους 135 βαθμούς Κελσίου.


Τοποθετήστε τα μπούτια στην σχάρα για 30 λεπτά. Γυρίστε τα και ψήστε τα για άλλα 30 λεπτά.


Αφαιρέστε τα μπούτια από τη σχάρα και τοποθετήστε τα σε ένα ταψί. Καλύψτε τα με αλουμινόχαρτο και ψήστε τα για ακόμη 45 λεπτά ή μέχρι η εσωτερική τους θερμοκρασία να φτάσει περίπου στους 88 βαθμούς Κελσίου.


Αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και ρίξτε από πάνω τους τη σάλτσα. Μαγειρέψτε για επιπλέον 15 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.


Βγάλτε τα από την Traeger και αφήστε τα να ξεκουραστούν για 15 λεπτά πριν τα σερβίρετε. Απολαύστε τα!


Created by Traeger



Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page