top of page

Παϊδάκια BBQ από το St. Louis

Έγινε ενημέρωση: 7 Νοε 2018


Συνταγή μαγειρικής Κοτόπουλο με μπύρα σε Traeger

Όταν ο στόχος σου είναι να είσαι ο πρώτος, ετοίμασε αυτά τα παϊδάκια του St. Louis για μια σίγουρη νίκη. Ο Todd Fritz από το The Dan Patrick Show λατρεύει ένα καλό κομμάτι παϊδάκια και αυτά τα καρυκευμένα και με σάλτσα παϊδάκια είναι η καλύτερη επίθεση για την πείνα.



ΥΛΙΚΑ

2 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ

236 ml XYMO ΜΗΛΟΥ

1 ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΑΛΤΣΑ APRICOT BBQ ΤΗΣ TRAEGER

177 ml ΜΙΓΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ BIG GAME RUB ΤΗΣ TRAEGER

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Ξεκολλήστε τη μεμβράνη από το πίσω μέρος από τα παϊδάκια. Εφαρμόστε ένα ομοιόμορφο στρώμα από μπαχαρικά στο μπροστινό και πίσω μέρος από τα παϊδάκια.


Αφήστε τα για 20 λεπτά (ή μέχρι 4 ώρες εάν τα έχετε στο ψυγείο).


Όταν είστε έτοιμοι να μαγειρέψετε, ρυθμίστε τη Traeger σας στο Smoke, με το καπάκι ανοικτό, μέχρι να ανάψει (4-5 λεπτά). Ρυθμίστε τη θερμοκρασία στους 107 βαθμούς Κελσίου και προθερμάνετε, με κλειστό το καπάκι για 10 με 15 λεπτά.


Τοποθετείστε τα κομμάτια από τα παϊδάκια στην σχάρα της ψησταριάς, με την πλευρά των οστών προς τα κάτω. Ψήστε τα για 1 ώρα.


Βάλτε το χυμό μήλου σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και ψεκάστε παϊδάκια, αφού μαγειρευτούν για μια ώρα. Ψεκάστε τα κάθε 45 λεπτά.


Μετά από 4 ½ ώρες, ξεκινήστε να ελέγχετε την εσωτερική θερμοκρασία στα παϊδάκια. Θα είναι έτοιμα όταν η εσωτερική θερμοκρασία τους φτάσει στους 94 βαθμούς Κελσίου.


Όταν γίνουν τα παϊδάκια, αλείψτε με μια βούρτσα τα παϊδάκια από όλες τις πλευρές με ένα ελαφρύ στρώμα σάλτσας στο μπροστινό και στο πίσω μέρος τους.

Αφήστε τα με τη σάλτσα στη ψησταριά για 10 λεπτά.


Αφού δέσει η σάλτσα, βγάλτε τα παϊδάκια από την ψησταριά και αφήστε τα να ξεκουραστούν για 10 λεπτά.


Για να σερβίρετε, κόψτε τα μεταξύ των οστών. Απολαύστε!


Created by Traeger



Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page