top of page

Ψαρονέφρι ραντισμένο με βούτυρο.


Συνταγή μαγειρικής Hot & Fast Smoked  Baby Back Ribs

BBQ Pulled pork

Μάθετε την τεχνική ψησίματος της τέλειας μπριζόλας με αυτή την συνταγή, έπειτα θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε την καλύτερη μπριζόλα που έχετε δοκιμάσει.


ΥΛΙΚΑ


4 κ.σ. λιωμένο βούτυρο

2 κ.γ. μουστάρδα ντιζόν

2 κ.σ. σως Worcestershire

2 κομμάτια ψαρονέφρι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Όταν είστε έτοιμοι για ψήσιμο, ρυθμίστε την θερμοκρασία της TRAEGER στους 107 βαθμούς Κελσίου και αφήστε να προθερμάνει με κλειστό το καπάκι για περίπου 15 λεπτά.


Ανακατέψτε μαζί το λιωμένο βούτυρο, την σως Worcestershire και την μουστάρδα μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά. Αλείψτε καλά και τις 2 πλευρές του κρέατος την σάλτσα σας με ένα πινέλο σιλικόνης κατά προτίμηση. Για την απογείωση της γεύσης προσθέστε από πάνω και στις 2 πλευρές του κρέατος το TRAEGER Prime Rib rub για το μέγιστο αποτέλεσμα.


Όταν η σχάρα φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία, τοποθετείστε τις μπριζόλες στην ψησταριά και αφήστε τες να ψηθούν για περίπου 30 λεπτά. Με μία λαβίδα απομακρύνετε τις μπριζόλες από την φωτιά σε έναν δίσκο και αυξήστε την θερμοκρασία στους 230 βαθμούς Κελσίου


Όταν η σχάρα φτάσει περίπου τους 230 βαθμούς τοποθετείστε πάλι τις μπριζόλες πάνω της και αφήστε να ψηθούν μέχρι τον δικό σας επιθυμητό βαθμό ψησίματος.


Για παράδειγμα ένα ψήσιμο medium rare επιτυγχάνεται με 60 βαθμούς Κελσίου εσωτερική θερμοκρασία κρέατος και 2 με 3 λεπτά ψησίματος σε κάθε πλευρά.

Μπορείτε να ρίξετε από πάνω και το υπόλοιπο μείγμα με το βούτυρο Worcestershire εάν επιθυμείτε.


Αφήστε το να ξεκουραστεί για περίπου 3 λεπτά. Καλή απόλαυση!


Οι χρόνοι ψησίματος μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον και άλλους αστάθμητους παράγοντες.


Αποκτήστε πρόσβαση σε αυτήν αλλά και σε πολλές άλλες συνταγές στην επίσημη εφαρμογή της TRAEGER.


Created by Traeger



Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page