

Κάντε μασάζ στo στήθος από το κοτόπουλου με την χρήση πολλών μπαχαρικών και ψήστε τα ζεστά και γρήγορα με συχνή επάλειψη,με μείγμα από άφθονη σάλτσα μπάρμπεκιου Traeger. Έτσι απλά έχετε το τέλεια αρωματικό κοτόπουλο.
ΥΛΙΚΑ
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο, τριμμένο
1 κουταλιά της σούπας σάλτσα Worcestershire
2 κουταλιές της σούπας Traeger Fin & Feather Rub
4 στήθη κοτόπουλου
1/2 φλιτζάνι Traeger 'Que BBQ Sauce
1/2 φλιτζάνι Traeger Sweet & Heat BBQ Sauce
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ / ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
Σε ένα μικρό μπολ, χτυπήστε ελαφρά μαζί το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τη σάλτσα Worcestershire και το Traeger Fin & Feather Rub.Καλύψτε τα στήθη κοτόπουλου παντού με το μείγμα.
Σε ένα ξεχωριστό μικρό μπολ, ανακατέψτε τις σάλτσες Traeger Sweet & Heat και Traeger «Que BBQ».
Όταν είστε έτοιμοι να μαγειρέψετε, ρυθμίστε τη θερμοκρασία Traeger στους 230C και προθερμάνετε με κλειστό καπάκι για 15 λεπτά.
Τοποθετήστε τον αισθητήρα στο παχύτερο μέρος ενός από τα στήθη κοτόπουλου. Τοποθετήστε το κοτόπουλο απευθείας στις σχάρες της ψησταριάς, κλείστε το καπάκι και ψήστε μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει τους 70C, για 20-30 λεπτά. 5 λεπτά πριν γίνει το κοτόπουλο, αλείφουμε με το μείγμα της σάλτσας BBQ.
Αφαιρέστε το κοτόπουλο από τη σχάρα και αφήστε το να ξεκουραστεί για 5 λεπτά πριν το κόψετε σε φέτες. Aπολαύστε !
Απολαύστε !
Οι χρόνοι ψησίματος μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον και άλλους αστάθμητους παράγοντες.
Αποκτήστε πρόσβαση σε αυτήν αλλά και σε πολλές άλλες συνταγές στην επίσημη εφαρμογή της TRAEGER.
Created by Traeger
Commentaires