top of page
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Triple Prosciutto Burger

Έγινε ενημέρωση: πριν από 7 ημέρες


ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ALABAMA SAUCE
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ TRIPLE PROSCIUTTO BURGER
BBQ Pulled pork

Αν είστε λάτρης του burger και ψάχνετε μια ιδιαίτερη συνταγή, αυτή είναι σίγουρα η ιδανική. Ο τέλειος συνδυασμός του no1 trend smash burger μαζί με prosciutto, για ακόμη περισσότερη ένταση.


ΥΛΙΚΑ


250 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος

Ντομάτα

Μερικά φύλλα iceberg

Gouda με μανιτάρια

3 φ. prosciutto

Traeger Beef Rub

Ψωμάκι burger

Burger sauce


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ / ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ


Όταν είστε έτοιμοι να μαγειρέψετε, ρυθμίστε τη Traeger Pellet Grill ή μια ψησταριά κλειστού τύπου με καπάκι στους 230οC και βάζουμε τη μαντεμένια πλάκα της Traeger πάνω στη ψησταριά να κάψει.


  • Αρχικά ψιλοκόβουμε λίγα φύλλα iceberg και κόβουμε τη ντομάτα σε φέτες.

    Λαδώνουμε την καυτή πλάκα και πλάθουμε απαλά τρία μπαλάκια με τον κιμά.

  • Τα τοποθετούμε στην πλάκα, πασπαλίζουμε με το μπαχαρικό Beef Rub της Traeger και smashάρουμε.

  • Όταν καραμελώσουν από τη μία πλευρά, τα γυρνάμε.

  • Προσθέτουμε Gouda και 1 φέτα προσούτο σε κάθε μπιφτέκι και αφήνουμε να λιώσουν.

  • Δίπλα τοποθετούμε το ψωμάκι του burger για να πάρει χρώμα.

  • Τοποθετούμε τα μπιφτέκια το ένα πάνω στο άλλο και αποσύρουμε.

  • Συναρμολογούμε βάζοντας πρώτα αρκετή ποσότητα burger sauce στο κάτω ψωμάκι, από πάνω iceberg ψιλοκομμένο, τα τρία μπιφτέκια και 1 φέτα ντομάτα και κλείνουμε.


    Καλή Απόλαυση!


Αποκτήστε πρόσβαση σε αυτήν αλλά και σε πολλές άλλες συνταγές στην επίσημη εφαρμογή της TRAEGER.




Created by Θωμάς Δεληγιάννης


Comments


bottom of page