

Αν είστε λάτρης του burger και ψάχνετε μια ιδιαίτερη συνταγή, αυτή είναι σίγουρα η ιδανική. Ο τέλειος συνδυασμός του no1 trend smash burger μαζί με prosciutto, για ακόμη περισσότερη ένταση.
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
Ντομάτα
Μερικά φύλλα iceberg
Gouda με μανιτάρια
3 φ. prosciutto
Traeger Beef Rub
Ψωμάκι burger
Burger sauce
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ / ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
Όταν είστε έτοιμοι να μαγειρέψετε, ρυθμίστε τη Traeger Pellet Grill ή μια ψησταριά κλειστού τύπου με καπάκι στους 230οC και βάζουμε τη μαντεμένια πλάκα της Traeger πάνω στη ψησταριά να κάψει.
Αρχικά ψιλοκόβουμε λίγα φύλλα iceberg και κόβουμε τη ντομάτα σε φέτες.
Λαδώνουμε την καυτή πλάκα και πλάθουμε απαλά τρία μπαλάκια με τον κιμά.
Τα τοποθετούμε στην πλάκα, πασπαλίζουμε με το μπαχαρικό Beef Rub της Traeger και smashάρουμε.
Όταν καραμελώσουν από τη μία πλευρά, τα γυρνάμε.
Προσθέτουμε Gouda και 1 φέτα προσούτο σε κάθε μπιφτέκι και αφήνουμε να λιώσουν.
Δίπλα τοποθετούμε το ψωμάκι του burger για να πάρει χρώμα.
Τοποθετούμε τα μπιφτέκια το ένα πάνω στο άλλο και αποσύρουμε.
Συναρμολογούμε βάζοντας πρώτα αρκετή ποσότητα burger sauce στο κάτω ψωμάκι, από πάνω iceberg ψιλοκομμένο, τα
τρία μπιφτέκια και 1 φέτα ντομάτα και κλείνουμε.
Καλή Απόλαυση!
Αποκτήστε πρόσβαση σε αυτήν αλλά και σε πολλές άλλες συνταγές στην επίσημη εφαρμογή της TRAEGER.
Created by Θωμάς Δεληγιάννης
Comments