top of page
Αναζήτηση


Πως να καψαλίσετε το κρέας σε μια ψησταριά Traeger
Δεν χρειάζεται να θυσιάσετε την γεύση του καπνιστού ξύλου για να πετύχετε τα κλασικά σημάδια της ψησταριάς. Αν έχετε ακούσει ότι σε μια...


Βαθμοί ψησίματος του κρέατος
ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΨΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΣΑΣ ΒΑΘΜΟ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Απολαύστε ένα ζουμερό παχύ κομμάτι κρέατος...


Αντίστροφο ψήσιμο μπριζόλας Rib-eye
ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΨΗΣΙΜΟ Το αντίστροφο ψήσιμο είναι μια δημοφιλής τάση στο ψήσιμο σε σχάρα – συνδυάζει το καλύτερο από δύο...


10 Συμβουλές για να ψήσετε το Χοιρινό σας
PULLED PORK Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Αυτό το καπνιστό κρέας αργοψημένο σε χαμηλή θερμοκρασία είναι η τέλεια λύση για να ταΐσετε ένα...


Φτερούγες κοτόπουλου με γλυκό Ταϊλανδέζικο τσίλι
Αυτές οι φτερούγες κοτόπουλου ψημένες με γλυκό Ταϊλανδέζικο τσίλι από την συνταγή του Matt Pittman συνδυάζουν το γλυκό και το καυτερό σε...


Ψητές γλυκοπατάτες
Αυτές οι ψητές σε αγριοκαρυδιά τηγανιτές γλυκοπατάτες θα σας συναρπάσουν. Λεπτοκομμένες τηγανιτές γλυκοπατάτες με καπνιστή γεύση και...


Πίτσα Νέας Υόρκης με πεπερόνι
Έχουμε μια ψημένη στα ξύλα έκδοση μιας κλασικής πίτσας της Νέας Υόρκης. Χειροποίητη ζύμη, σκεπασμένη με νοστιμότατη χειροποίητη σάλτσα...


Ψητό κοτόπουλο
Μη σας παραξενεύει η απλοϊκότητα μιας εκ των πιο διάσημων συνταγών μας. Αυτό το «κακό πουλί» κρύβει μια δυνατή, γευστική γροθιά. Απλά...


Πίτσα Μαργαρίτα
Η αυθεντική Ιταλική πίτσα γίνεται σε ξυλόφουρνο. Οι ψησταριές Traeger με καύσιμο από καθαρό πέλλετ σας προσφέρουν την καπνιστή γεύση του...


Συχνές ερωτήσεις για ψησταριές
Όλες οι απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη λειτουργία των ψησταριών με πέλλετ της Traeger. Γιατί δεν ανάβει η ψησταριά...


Καπνιστά Ribs
Ψήστε τα παϊδάκια σας με την συνταγή της Traeger, μια εύκολη συνταγή με εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η διαδικασία μαγειρέματος ξεκινάει με το...
bottom of page