top of page
Αναζήτηση


Καπνιστές φτερούγες κοτόπουλου
Δε χρειάζεται να βγείτε έξω με τους φίλους σας για να φάτε φτερούγες κοτόπουλου, απλά ανάψτε την Traeger σας και καπνίστε τις πικάντικες...


Μπέργκερ με καπνιστό χοιρινό και μπέικον
Αυτή η συνταγή για διπλό μπέργκερ με χοιρινό είναι ιδανικό για το ψήσιμο σας στην αυλή. Το μπέικον δίνει στα πάντα εκπληκτική γεύση, ένα...


Μπριζόλα αντίστροφα ψημένη με βούτυρο σκόρδου
Πάρτε μια συνταγή από το βιβλίο της Βασίλισσας του μπάρμπεκιου για τέλειες μπριζόλες. Χοντροκομμένα rib-eyes ψημένα αντίστροφα στη...


Τύποι κρέατος: Οδηγός ψησίματος
ΜΙΑ ΒΙΒΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ. Είμαστε εδώ για να σας διδάξουμε πώς να κόψετε το μοσχάρι και να το...


Εύκολος οδηγός για να διαλέξετε το ιδανικό πέλλετ για οτιδήποτε ψήνετε στην Traeger σας
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΕΛΛΕΤ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΗΝ TRAEGER ΣΑΣ. Για...


Συμβουλές της Traeger - Πως να ψήσετε την τέλεια μπριζόλα
ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ TRAEGER ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ Μια μπριζόλα από την Traeger, όταν ψηθεί σωστά, γευστικά θα διαλύσει...


Πως να καψαλίσετε το κρέας σε μια ψησταριά Traeger
Δεν χρειάζεται να θυσιάσετε την γεύση του καπνιστού ξύλου για να πετύχετε τα κλασικά σημάδια της ψησταριάς. Αν έχετε ακούσει ότι σε μια...


Βαθμοί ψησίματος του κρέατος
ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΨΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΣΑΣ ΒΑΘΜΟ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ Απολαύστε ένα ζουμερό παχύ κομμάτι κρέατος...


Αντίστροφο ψήσιμο μπριζόλας Rib-eye
ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΨΗΣΙΜΟ Το αντίστροφο ψήσιμο είναι μια δημοφιλής τάση στο ψήσιμο σε σχάρα – συνδυάζει το καλύτερο από δύο...


10 Συμβουλές για να ψήσετε το Χοιρινό σας
PULLED PORK Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Αυτό το καπνιστό κρέας αργοψημένο σε χαμηλή θερμοκρασία είναι η τέλεια λύση για να ταΐσετε ένα...


Φτερούγες κοτόπουλου με γλυκό Ταϊλανδέζικο τσίλι
Αυτές οι φτερούγες κοτόπουλου ψημένες με γλυκό Ταϊλανδέζικο τσίλι από την συνταγή του Matt Pittman συνδυάζουν το γλυκό και το καυτερό σε...


Ψητές γλυκοπατάτες
Αυτές οι ψητές σε αγριοκαρυδιά τηγανιτές γλυκοπατάτες θα σας συναρπάσουν. Λεπτοκομμένες τηγανιτές γλυκοπατάτες με καπνιστή γεύση και...


Πίτσα Νέας Υόρκης με πεπερόνι
Έχουμε μια ψημένη στα ξύλα έκδοση μιας κλασικής πίτσας της Νέας Υόρκης. Χειροποίητη ζύμη, σκεπασμένη με νοστιμότατη χειροποίητη σάλτσα...


Ψητό κοτόπουλο
Μη σας παραξενεύει η απλοϊκότητα μιας εκ των πιο διάσημων συνταγών μας. Αυτό το «κακό πουλί» κρύβει μια δυνατή, γευστική γροθιά. Απλά...


Πίτσα Μαργαρίτα
Η αυθεντική Ιταλική πίτσα γίνεται σε ξυλόφουρνο. Οι ψησταριές Traeger με καύσιμο από καθαρό πέλλετ σας προσφέρουν την καπνιστή γεύση του...


Συχνές ερωτήσεις για ψησταριές
Όλες οι απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη λειτουργία των ψησταριών με πέλλετ της Traeger. Γιατί δεν ανάβει η ψησταριά...


Καπνιστά Ribs
Ψήστε τα παϊδάκια σας με την συνταγή της Traeger, μια εύκολη συνταγή με εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η διαδικασία μαγειρέματος ξεκινάει με το...
bottom of page




